top of page

Over ons.

Aerial Academie is een opleidingscentrum en shop voor Aerial sporten. Het opleidingscentrum verzorgt verschillende opleidingen in yoga en pilates. Daarnaast geven wij klanten advies over ophangsystemen en andere benodigdheden voor het aerial doek. Alle materialen zijn in onze shop verkrijgbaar.

ay72.jpg

Recenties

“Aerial yoga is voor mij in de eerste plaats een mentaal spel. Het heeft me geholpen nog meer te vertrouwen op mezelf. Om dingen te leren durven, om twijfel weg te nemen. Ik val niet zomaar, en wanneer ik beweeg leer ik hoe ik mijn lichaam beter kan controleren. Dit kan je zeker helpen in andere hobby’s waarbij je uitdagingen aangaat of waar je grenzen wilt opzoeken.”

 

- Jenny - 

De opleiding voor Aerial Yoga Docent was voor mij een nieuwe vorm van yoga. Zo geweldig om te ervaren dat door gebruik van een doek, je lichaam en de zwaartekracht, je vaak zo veel meer kunt dan van te voren gedacht. Aerial yoga is ideaal voor iedereen die met yoga wil beginnen en wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Ik vind het erg leuk om er nu les in te geven!

- Heleen - 

“Tijdens de aerial les ervaar ik dat ik diepere rugbuigingen kan maken door gebruik van het aerial doek. Het doek stimuleert de wervelkolom geheel, en na een les voel ik mij losser, langer en ruimtelijker.  Daarbaast heeft mijn heup- & bekken gebied heel veel baat bij aerial yoga door de diepe stretches die ik kan maken.”

-  Joyce - 

logo-sav-roze.png
bottom of page